Fitness-ul înseamnă un stil de viaţă sănătos. E mai mult decât o simplă mişcare în parc sau un antrenament într-un cadru organizat. Inseamnă sănătate corporală, sănătate mentală, nutriţie echilibrată, condiţie fizică, o viaţă ordonată şi un control absolut. Rezultatele fitness-ului pornesc din interior, iar forma fizică dobândită în urma unui stil de viaţă sănătos este, poate, cel mai puţin important şi cel mai uşor de dobândit lucru dintre toate avantajele acestuia, mult mai valoroasă fiind  starea de bine şi  starea perfectă de funcţionare  a tuturor sistemelor din organism.

Fitness-ul este parte componentă a oricărui sport începând cu atletismul şi terminând cu gimnastica sau  sporturile de echipă, pentru că asigură dezvoltarea fizică, dobândirea de forţă, rezistenţă, masă musculară, mobilitate. Pentru dobândirea acestora se intră în sala de fitness unde aparate special create pentru diverse exerciţii specifice scopului urmărit ne aşteaptă să le utilizăm.  Cum facem asta?

Dacă nu avem un antrenor personal care să ne ghideze pe parcursul antrenamentului putem să ne documentăm în prealabil din diverse surse, net, prieteni, literatură de specialitate şi să le aplicăm atunci când ajungem în sală. Câteva exerciţii structurate pe grupe musculare puteti găsi în acest site în articolele publicate şi care se doresc a fi un suport pentru antrenamentul tău.

Dacă doreşti să practici cu asistenţa unui antrenor te aştept să stabilim împreună un program de antrenament. Dacă doreşti să devii chiar tu ANTRENOR FITNESS, deasemenea te aştept să mă contactezi pentru a te înscrie la cursul organizat de ABC FITNESS SCHOOL – şcoala în care te poţi forma ca instructor dacă doreşti să urmezi această carieră. Dacă eşti un vizitator mulţumit de informaţiile găsite pe pagina mea, nu uita să laşi o adresă de email unde să-ţi primeşti voucherul de 10% reducere la curs.

Facebook

Antrenoare Personala - Daniela Militaru