“Functional Training” sau “Antrenamentul Funcţional” urmăreşte îmbunătăţirea tuturor mişcărilor naturale ale corpului  conducând într-un final la funcţionarea acestuia în limitele sale de maximă forţă, anduranţă, flexibilitate, coordonare şi viteză.

Antrenamentul Funcţional:

  • aduce organismul la starea de funcţionare în limitele sale maxime de forţă, anduranţă, flexibilitate, coordonare şi viteză;
  • este genul de antrenament practicat de unităţile militare operaţionale şi sportivi de performanţă precum atleţi, mari campioni de arte martiale:
  • foloseste exercitiile cardio, exerciţii de tonifiere musculară executate cu intensitate crescută cu pauze foarte scurte la intervale mai mari, exerciţii cardio statice sau cu deplasare, exerciţii cu propria greutate şi cu diverse accesorii.

Mai multe detalii despre Antrenamentul Functional gasiti aici.

Dar dacă doreşti să practici „Functional training” cu asistenţa unui antrenor  te aştept să stabilim împreună un program de antrenament. Dacă doreşti să devii chiar tu Antrenor „Functional Training” , deasemenea te aştept să ma contactezi pentru a te înscrie la cursul organizat de ABC FITNESS SCHOOL-şcoala în care te poţi forma ca instructor dacă doreşti să urmezi această cariera.  Dacă eşti un vizitator mulţumit de informaţiile găsite pe pagina mea, nu uita să  lași o adresă de email unde să-ți primești  voucherul de 10% reducere la curs.

Facebook

Antrenoare Personala - Daniela Militaru